top of page
Zoeken
  • Juf Annie

Praktische Info

Vaarwel juli

Welkom augustus

Tot nu toe breng jij de zon in ons bestaan

Hopelijk stuur je corona zo naar de maan

zodat ons leven in september weer normaal kan verder gaan


Uiteraard zullen de corona-maatregelen die vorig jaar van toepassing waren, ook dan nog gelden. Bij de aanvang van het balletjaar zullen de leerlingen (vanaf 12 j) een gratis mondmasker met het logo van de balletschool krijgen. Zo kunnen we allen op een veilige manier blijven doen wat we het liefste doen: dansen!Ik wil graag mijn balletbibliotheek met jullie delen. Deze omvat niet alleen heel wat balletboeken maar ook DVD’s/ video’s van balletvoorstellingen. Je kan dit materiaal op afspraak komen ophalen in de Olivierstraat 21 te Wezemaal en gedurende 1 week ontlenen. Op het moment dat je wat meeneemt, vraag ik wel om een formulier in te vullen zodat ik alles kan opvolgen. Hou ze bij gebruik ook coronavrij!


Volgend jaar zal er een beetje anders uitzien. Een groot optreden of toonmoment met alle leerlingen, zal waarschijnlijk niet kunnen plaatsvinden. Maar niet getreurd, want daar heeft de juf al een leuke oplossing voor gevonden. Kan jij alvast raden rond welke 4 thema’s we zullen werken?


Herken jij er eentje? Twee? Drie? Of misschien wel allemaal? Fantastisch! Stuur mij (anbernard2@gmail.com) een mailtje met jouw antwoord.


Zit je al in het middelbaar? En heb je al een persoonlijk emailadres? Dan ontvang ik deze graag. Dit vergemakkelijkt de communicatie.


De nieuwe aankondigingen mogen jullie eind augustus verwachten.


Ik wens jullie nog een fijne vakantie, hou het veilig en ik zie jullie graag terug in september!

Juf Annie


Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


Mededelingen

bottom of page