top of page
Zoeken
  • Juf Annie

Info rond het kerstgebeuren op woensdag 13/12/2017 in het Woonzorgcentrum “De Lelie” te Wezemaal

De kinderen worden verwacht in het W.Z.C te Wezemaal ( rechts van de Rank op de Aarschotsesteenweg) tegen ten laatste 14 u.

U rijdt/wandelt vanop de Aarschotsesteenweg tot aan het gebouw achteraan. Daar gaat u binnen via de hoofdingang (schuifdeur). Eenmaal binnen gaat u onmiddellijk naar rechts (= kleedruimte). Let op!!! Het aantal parkeerplaatsen op het domein is beperkt en meestal bezet!

Wegens plaatsgebrek in de home zal iedereen in uniform en met het haar in orde ( dwz samen in een staart/vlecht, géén haarlinten/diadeem aub) naar de home moeten komen. Doe uw dochter(s) ook gemakkelijke kleren aan. Dit vergemakkelijkt het werk van de helpers. We zijn met 58 leerlingen die meedoen. We vragen dan ook aan de ouders om hun kinderen toe te vertrouwen aan de aangeduide helpers. We moeten immers dansen in een andere ruimte dan ons aanvankelijk werd beloofd en deze is niet groot. De kinderen hebben een dansoppervlakte van 6/3 m.

De inwoners van de home en hun begeleiders mogen eerst gaan zitten in de zaal. Het is “HUN” kerstgebeuren. De resterende stoelen (als er zijn) zijn dan voor ons. Wie geen zitplaats heeft kan van op afstand of langs buiten alles volgen. U kan ook gewoon tegen 16 u terug komen om uw dochter op te halen want alles wat er op 13/12 wordt gedanst zal u in “comfortabelere” omstandigheden zien op 28/1/2018 of op onze opendansdag (op het einde van het schooljaar).

Bedankt voor jullie begrip

Juf Annie en juf Charlotte!


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Mededelingen

bottom of page